BIM-coördinator

Je hebt al minimaal 3-5 jaar ervaring als BIM Modelleur en wilt doorgroeien, je bent klaar voor de volgende stap in je carriëre. Je bent goed op de hoogte van de open standaarden en wil deze kennis verbreden en toepassen. Je huidige werkgever doet wellicht weinig aan BIM of bieden geen trainingen en groei voor jou als persoon. Wij dagen je uit om na te denken over Masterclass BIM Coördinator.

Wat is een BIM-coördinator?

BIM wordt steeds meer de maatstaf voor bouwprojecten. Bovendien kent elk vakgebied een BIM-specialist. Om in een project de BIM-specialisten aan te sturen is er een BIM-coördinator.

Een BIM-coördinator is een omnipotente alleseter. Hij of zij is verantwoordelijk voor het inrichten en aansturen van het project, een vraagbaak voor het projectteam en adviseur van de klant. Een BIM-coördinator bestuurt eigenlijk het BIM-proces in een project van begin tot eind.

Wat doet een BIM-coördinator?

Een BIM-coördinator heeft een brede technische interesse en heeft een passie om zaken goed te regelen. Het hoeft ook geen betoog dat een BIM-coördinator een ster is in communiceren en onder alle omstandigheden het hoofd koel houdt.

Hij of zij is belast met uitvoerend werk zoals het adviseren over en het opzetten van BIM in een organisatie, het maken en bewaken van BIM-protocollen en het inrichten, plannen en aansturen van het proces.

Maar ook met de communicatie binnen het project en met het managen van de opdrachtgever. Ook de begeleiding van clashsessies en het dienen als vraagbaak van BIM-modelleurs behoren tot het brede takenpakket.

Masterclass in groepsverband

De groep met techneuten die aan deze masterclass gaan deelnemen bestaat ongeveer uit ongeveer 8 man. De groep blijft elkaar regelmatig zien tijdens de trainingen en terugkomdagen. Er zijn vele gezamenlijke activiteiten waar wij jullie in de gelegenheid stellen om elkaar beter te leren kennen. Zo bouw je direct een netwerk op in je vakgebied waar je later op terug kan vallen bij technische vraagstukken.

Hoe werkt deze masterclass?

Wat krijg je er voor terug?

Salaris

Een passend salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.

Uitzicht vast contract

Je krijgt uitzicht op een vast contract.

Teamwork

Je werkt binnen een hecht team dat elkaar kent.

Persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen.

Wie ben jij?

Er wordt gekeken naar jou als persoon, bij ons sta jij centraal.

Warm en betrokken

Wij hebben een warme maar vooral betrokken bedrijfscultuur.

Interesse?